Ecologische vakgenoten

Als ontwerpbureau voelen we ons verbonden met de uitgangspunten van Wilde Weelde. Wilde Weelders brengen natuurbeleving in een tuin, school of park samen met aandacht voor mens, plant en dier. Biodiversiteit in een stedelijke én landelijke omgeving.

Wilde Weelde is een breed netwerk van 170 zelfstandige ondernemers in het groen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Het netwerk nodigt uit tot samenwerking en uitwisseling met als gemene deler ‘Ecologisch’.

De veelzijdigheid van disiplines binnen de leden van Wilde Weelde zorgt voor kruisbestuiving en verdieping van het vak. De leden zijn ontwerpers, hoveniers, kwekers, boomverzorgers en leveranciers van verantwoorde tuinmaterialen. Zij willen hun passie voor natuurrijke tuinen graag delen met een breed publiek. Wilde Weelde wil inspireren, informeren en ondersteunen bij het realiseren van een natuurrijke tuin of landschap in de woon- of werkomgeving.

Samenwerking

Ideeën groeien en worden beter door het samen te doen.

Het werkt motiverend en stimulerend om met bevlogen mensen te werken. We werken dan ook graag samen met andere leden van Wilde Weelde bij het ontwerpen, aanleggen en beheren van tuinen of b.v. buurtgroen en natuurspeelplaatsen. Soms pakken we projecten gezamenlijk aan zodat een ieder zijn kennis en kunde in kan brengen. Een van de grote voorbeelden hierin is natuurlijk de Wilde Weelde Wereld die op de Tuinen van Appeltern wordt gerealiseerd.

De leden van Vakgroep Wilde Weelde onderscheiden zich van andere bedrijven in de groensector door hun (ecologische) kennis over groen en hun passie voor natuurrijke tuinen.wilde-weelde

Wilde Weelders nemen afscheid van de spiraalakkers op de Tuinen van Appeltern